Avís de galetes

Amb la intenció de millorar la teva experiència a KIROLBET en utilitzar els serveis que s'hi ofereixen, a Kirolbet.es s'utilitzen galetes pròpies i de tercers que desenvolupen diferents funcions.

En aquest sentit, a través d'aquest document s'exposen què són les galetes, per què les utilitzem, com les utilitzem i com pots controlar-les.

QUÈ SÓN LES GALETES?

Una galeta és un petit fitxer de text que s'emmagatzema al teu ordinador, telèfon intel·ligent o tauleta quan navegues per la nostra pàgina web, lloc web mòbil o app.

PER QUÈ UTILITZEM GALETES?

KIROLBET fa servir galetes per millorar l'experiència en línia, garantint que puguis utilitzar els continguts i les funcions rellevants de manera eficaç.

COM UTILITZEM LES GALETES?

En visitar Kirolbet.es, les galetes s'emmagatzemen al dispositiu de dues maneres: i) galetes pròpies que emmagatzema KIROLBET com a operador del lloc i ii) galetes de tercers, que són aquelles galetes que tercers emmagatzemen al teu dispositiu i que recullen informació sobre els hàbits de navegació per oferir-te un contingut a mida.

COM PUC CONTROLAR L'ÚS DE LES GALETES?

Seguint les instruccions de la secció d'ajuda disponible al navegador que facis servir, podràs deshabilitar o habilitar l'acceptació de galetes, tot i que el més normal és que aquesta opció estigui habilitada per defecte. En cas que decideixis deshabilitar-les, algunes de les funcionalitats poden no estar operatives i això podria ocasionar que no fos possible utilitzar correctament Kirolbet.es.

No obstant això, en qualsevol moment podràs exercir el teu dret de desactivar-les lliurement i, fins i tot, d'eliminar les galetes d'aquest lloc web. Aquestes accions es fan de manera diferent en funció del navegador que utilitzis. Aquí tens una guia ràpida per als navegadors més populars.

QUIN TIPUS DE GALETES UTILITZEM?

Galetes necessàries

Objectiu

Aquestes galetes són estrictament necessàries per permetre't navegar per la nostra pàgina web i fer ús de les característiques que sol·licitis en el transcurs de la teva experiència. S'utilitzen per oferir-te contingut, productes i serveis que sol·licites com a usuari.

Aquestes galetes són imprescindibles perquè el teu dispositiu descarregui o transmeti informació, de manera que puguis navegar per la nostra pàgina web, fer ús de les seves funcions i tornar a les pàgines que hagis visitat anteriorment.

Recollida de dades

Algunes d'aquestes galetes recullen dades de caràcter personal per funcionar, com ara: adreça IP, dades d'ubicació o saber si ja has iniciat sessió a la nostra web, entre d'altres.

Caducitat i configuració

Aquestes galetes s'eliminen en tancar el navegador web (sessió del navegador).

Galetes de funcionament

Objectiu

Aquestes galetes s'utilitzen per identificar-te quan tornis a Kirolbet.es i ens permet recordar les teves eleccions i oferir-te funcions millorades. També contribueixen a millorar la funcionalitat de Kirolbet.es emmagatzemant preferències. Les galetes de funcionament registren informació sobre la teva elecció (preferència d'idioma) i ens permeten oferir-te funcions més personals.

Recollida de dades

Alguna d'aquestes galetes recull dades personals per recordar, entre d'altres, preferències i ajustos, idioma, ubicació o productes específics seleccionats.

Caducitat i configuració

Les galetes de funcionament caduquen al cap d'un màxim de 2 anys. No obstant això, abans d'aquesta data es poden eliminar de l'historial del navegador.

Galetes de rendiment

Objectiu

Les galetes de rendiment s'utilitzen per recopilar informació sobre l'ús de la pàgina web. Serveixen per obtenir estadístiques addicionals sobre els visitants de les nostres pàgines web. Aquestes estadístiques s'utilitzen per a fins interns, com ajudar-nos a provar i millorar el rendiment de les nostres pàgines web o oferir una millor experiència a l'usuari.

Recollida de dades

Malgrat que aquestes galetes no registren la identitat personal en iniciar sessió, sí que recopilen informació i dades anònimes del navegador. De vegades, aquestes galetes provenen de tercers, com Google Analytics, que utilitza les galetes per ajudar-nos a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre l'ús del lloc web és emmagatzemada per Google als seus servidors.

Aquestes terceres parts només poden utilitzar les galetes amb els propòsits descrits anteriorment i no tenen autorització per identificar-te personalment.

Caducitat i configuració

Les galetes de rendiment són vàlides durant diferents períodes de temps. Algunes s'eliminen quan es tanca el navegador, mentre que d'altres tenen un període de validesa indefinit. Aquestes últimes es poden eliminar en qualsevol moment des dels ajustos del navegador.