Política de privacitat

Sabem com n'és, d'important, la teva privadesa per a tu. Per això t'animem a dedicar el temps necessari a llegir detingudament aquest document i les actualitzacions posteriors que hi pugui haver.

Qui hi ha darrere d'aquesta declaració?

El responsable del tractament de dades és l'empresa ARTXIBET 2022 S.A, amb CIF A67778860, que actua sota la marca KIROLBET i està situada a l'adreça Candido Lobera 5 AT 3, 52001 Melilla.

Com et pots posar en contacte amb nosaltres?

Per a qualsevol sol·licitud relacionada amb la teva privacitat o l'exercici dels teus drets, posa't en contacte amb nosaltres a través del canal d'Atenció al Client de KIROLBET, on t'atendran i, si escau, derivaran internament la teva incidència perquè es resolgui el més aviat possible.

 

Com puc presentar una queixa?

Si no estàs satisfet amb la manera com administrem la teva privacitat, tens dret a presentar una queixa davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AGPD) http://www.agpd.es/portalwebAGPD/CanalDelCiudadano/contacteciudadano/index-ides-idphp.php

INFORMACIÓ QUE RECOLLIM QUAN UTILITZES ELS NOSTRES SERVEIS I AMB QUINA FINALITAT LA UTILITZEM

La principal font de recollida de dades personals de què disposem és a través de la interacció que tinguis amb nosaltres a través dels mitjans de contacte habilitats al web a aquest efecte.

T'indiquem quin tipus d'informació o dades, entre d'altres, es podrien recollir i tractar:

  • Nom i dades de contacte. Recopilem el teu nom i els teus cognoms, adreça de correu electrònic, adreça postal, número de telèfon i altres dades de contacte similars.
  • Documents identificatius. Recopilem documents que permetin verificar les dades que has proporcionat.
  • Comunicacions. Recopilem el teu telèfon o converses de xat/telefòniques en directe per atendre les incidències que es plantegen al Servei d’Atenció al Client que s'habilita a la pàgina web.
  • Galetes. Recopilem informació sobre les galetes quan visites la nostra pàgina web. Per obtenir més informació sobre l'ús de galetes, consulta la nostra política de galetes.

Processem la informació per gestionar la situació que ens hagis pogut exposar en la interacció que tinguis amb nosaltres.

COM COMPARTIM LA TEVA INFORMACIÓ

Compartim les teves dades amb el teu consentiment o quan són necessàries per completar qualsevol operació que hagis sol·licitat o autoritzat.

1. Dins del Grup d'empreses

La referència a “Grup” dins d'aquest document inclou totes les empreses que exerceixen la seva activitat en l'àmbit autonòmic o estatal a través de la marca comercial KIROLBET. En aquest sentit, qualsevol membre del grup podria tenir accés a les dades personals per a la gestió de la situació que ens hagis pogut exposar en la interacció que tinguis amb nosaltres.

2. Tercers per raons legals

També podem compartir informació personal quan és necessari per al compliment de les diferents obligacions que tenim, com ara:

  • Per complir les obligacions legals i respondre les sol·licituds de les agències governamentals, incloses les autoritat policials i altres autoritats, que poden incloure autoritats de fora del país de residència.
  • En cas d'una fusió, venda, reestructuració, adquisició, empresa conjunta, cessió, transferència o una altra disposició de tot o part del nostre negoci, actius o accions.
  • Per protegir els nostres drets, usuaris, sistemes i serveis.

3. Organisme regulador

La informació personal esmentada en aquesta Política de privacitat també es pot mostrar a qualsevol organisme regulador, si hi hagués un acord previ que sustentés l'intercanvi, en relació amb la vigilància i supervisió de les polítiques de joc responsable establertes per l'empresa. Aquests organismes poden, alhora, utilitzar la teva informació personal per investigar i actuar davant d'aquests incompliments, de conformitat amb els seus procediments.

DRETS DE L'USUARI

Com a titular de les teves dades, disposes d'una sèrie de drets, que es detallen a continuació. Cal que tinguis en compte que alguns d'aquests només s'apliquen en circumstàncies específiques i estan qualificats en diversos aspectes per exempció en la legislació de protecció de dades.

Accés a informació personal

Tens dret a sol·licitar-nos una còpia de la informació que tinguem sobre tu. Ho pots fer posant-te en contacte amb nosaltres a través dels canals d'Atenció al Client.

Correcció de la informació personal

Tens dret a sol·licitar que rectifiquem i corregim qualsevol informació personal que processem sobre tu i que sigui incorrecta. Et proporcionem una configuració de compte i eines per accedir a la informació associada al teu compte.

Dret de supressió

Tens dret a sol·licitar que les teves dades se suprimeixin, quan ja no hi hagi cap raó per continuar amb el tractament.

No obstant això, per obligació legal, el responsable del tractament haurà de conservar les dades facilitades per l'interessat. Aquestes dades s'emmagatzemaran de manera bloquejada durant períodes addicionals, perquè puguem complir les nostres obligacions legals segons les lleis o normes d'aplicació, com ara les normes aplicables sobre joc, o la normativa de prevenció del blanqueig de capitals.

A més, podem retenir la teva informació personal durant períodes més llargs, sempre que sigui necessari per als interessos legítims del Grup, com ara prevenció del frau i manteniment de registres.

Dret a la portabilitat de dades

Tens dret a obtenir la informació que ens has proporcionat amb el teu consentiment o que és necessària perquè et proporcionem els nostres serveis en un format que et permeti transferir-la a una altra organització. Pots tenir dret a transferir la teva informació personal directament a una altra organització, en cas que sigui tècnicament possible.

Dret a restringir el processament d'informació personal

Tens dret a sol·licitar que suspenem el tractament de la teva informació. No obstant això, aquesta podrà continuar emmagatzemada i el tractament quedarà subjecte al teu consentiment.

Dret a oposar-se al processament d'informació personal

Tens dret a oposar-te a l'ús que fem de la teva informació en funció dels nostres interessos legítims. No obstant això, podrem continuar tractant la teva informació, malgrat la teva oposició, quan hi hagi motius legítims i quan haguem de complir una obligació legal.

Drets relacionats amb la presa de decisions automatitzades i el perfil

Tens dret a no estar subjecte a una decisió que es basi únicament en el processament automatitzat, quan aquesta decisió produeixi un efecte legal o t'afecti significativament. Això suposarà que un dels nostres empleats s'involucri en el procés de presa de decisions.

Pots exercir aquests drets mitjançant una sol·licitud escrita adreçada a clientes@kirolbet.es

TEMPS DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Conservem les dades personals durant el temps que sigui necessari per proporcionar-te el servei i complir les transaccions que hagis sol·licitat, o per a altres fins essencials, com el compliment de les nostres obligacions legals o el compliment dels nostres contractes.

ALTRES ASSUMPTES ÚTILS SOBRE PRIVACITAT I SEGURETAT

Base de legitimació per al tractament

Les dades que et sol·licitem en cas que et posis en contacte amb nosaltres són adequades, pertinents i estrictament necessàries. En aquest sentit, les bases legals que legitimen el tractament de les teves dades són el consentiment, el compliment d'obligacions legals, l'interès legítim i l'interès públic.

Seguretat de les dades

Ens comprometem al compliment de l'obligació de secret de les dades de caràcter personal i del deure de guardar-les, i adoptarem les mesures necessàries per evitar-ne l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d'acord amb el que estableix la normativa aplicable.

Tenim implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les teves dades de caràcter personal i evitar-ne l'alteració, pèrdua i el tractament o accés no autoritzat, atès l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposades, provinguin de l'acció humana o del medi físic o natural, d'acord amb el que estableix la normativa aplicable.

Emmagatzematge de les dades

Les dades recollides són emmagatzemades i tractades a la Unió Europea, que manté els seus centres de dades principals en aquest territori. Ens comprometem a no transferir cap dada fora de l'Àrea Econòmica Europea i, en cas d'haver-ho de fer, se't notificarà de conformitat amb el que estableix la normativa en matèria de protecció de dades.

Enllaços

La pàgina web pot incloure enllaços a altres llocs no operats o controlats per nosaltres. Per això, no garantim ni ens fem responsables de la licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat i actualitat dels continguts d'aquests llocs web o de les seves polítiques de privacitat. Abans de proporcionar la teva informació personal a aquests llocs web aliens a nosaltres, tingues en compte que el seu compliment en matèria de protecció de dades pot diferir del nostre.

Canvis en la Política de privacitat

Aquesta Política de privacitat pot patir modificacions periòdiques. Per això, en cada cas, es visualitzarà un avís a la pàgina web o a través d'un altre mitjà de comunicació on es donarà a conèixer aquest canvi. No obstant això, et recomanem que verifiquis periòdicament la Política de privacitat.